Mühendislik Fakültesi’nde Ders Saati Ücreti Karşılığında Görevlendirilecek Öğretim Elemanları için Uygulanacak İlkeler

2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanunu’nun 31’inci maddesi uyarınca, İstanbul Kültür Üniversitesi Mühendislik Fakültesi lisans programlarında, öğretim üyesi bulunmayan dersler veya herhangi bir dersin özel bilgi ve uzmanlık isteyen konularının eğitim-öğretim ve uygulamalarında ders saati ücreti karşılığında görevlendirilecek öğretim elemanları için uygulanacak ilkeler, “T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi” de göz önüne alınarak, aşağıdaki şekilde belirlenmiştir:

-    En az lisans diplomasına ve ilgili alanda iş (proje, uygulama, yöneticilik) veya akademik deneyime sahip olmak.

Son Güncelleme Tarihi: Per, 11/08/2018 - 10:49