“Bilimsel Araştırma Projeleri ve Lisansüstü Tez Projeleri” Bilgilendirme Toplantısı

Teknoloji ve Proje Destek Birimi Yürütücü Sekreteri & Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörü Prof. Dr. Gülce Öğrüç Ildız tarafından, 20 Ocak 2022 Perşembe günü saat 13.00'te Mühendislik Fakültesi öğretim elemanlarına yönelik “Bilimsel Araştırma Projeleri ve Lisansüstü Tez Projeleri” başlıklı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Dr. Öğr. Üyesi Duygun Fatih Demirel, Bildirisini Sundu

Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkan Yarcımcımız Dr. Öğr. Üyesi Duygun Fatih Demirel, 7-9 Ekim 2021 tarihlerinde gerçekleştirilen “3rd International Defence Industry Symposium" başlıklı sempozyumda, “A System Dynamics Approach for Modeling the Interrelationships between Defence Expenditures and Economic Growth” isimli bildirisini sundu.

Dr. Öğr. Üyesi Duygun Fatih Demirel, Kitap Bölümü Yazdı

Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkan Yarcımcımız Dr. Öğr. Üyesi Duygun Fatih Demirel, “Handbook of Research on Water Sciences and Society” isimli kitabın "Examining the Effects of Mucilage in the Marmara Sea on Fisheries, Tourism and Maritime Transportation via System Dynamics Approach" başlıklı bölümünü yazdı.

Dr. Öğr. Üyesi Duygun Fatih Demirel, Bildirisini Sundu

Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkan Yarcımcımız Dr. Öğr. Üyesi Duygun Fatih Demirel, 21-22 Ekim 2021 tarihlerinde çevrim içi olarak gerçekleştirilen “19th International Logistics and Supply Chain Congress" başlıklı kongrede, “A Time-variant Capacitated Facility Location and Network Design Problem for Wastewater Treatment Systems” isimli bildirisini sundu.

Mühendislik Fakültesi 2021 Sertifika Programları

BÜTÇE VE PLANLAMA YÖNETİMİ SERTİFİKA PROGRAMI

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Hakkında Duyuru

Mühendislik Fakültesi bölümleri, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı derslerinin  %100’ünü üniversitenin uzaktan öğretim alt yapısını kullanarak yapacaktır.
Ders düzenleri ve içeriklerinin ayrıntılı tanımları, bölümlerin web sayfalarında “Akademik Paket” başlığı altında yayınlanmaktadır.

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tülin Aktin'in Danışmanlığını Yaptığı Proje TÜBİTAK Tarafından Kabul Edildi

Mühendislik Fakültesi Dekanı ve Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Tülin Aktin’in akademik danışmanlığını yaptığı Volt Enerji ve Bilişim Teknolojileri Paz. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından yürütülecek olan “Çoklu Piyasa İçin Hidroelektrik Santrallerin Enerji Üretim Optimizasyon Platformunun Geliştirilmesi” başlıklı proje, “1507 – TÜBİTAK KOBİ Ar-ge Başlangıç Destek Programı” kapsamında kabul edildi.

Hocamızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.