TPDB Tarafından Kabul Edilen Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyelerinin BAP Projeleri

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Teknoloji Proje Destek Birimi (TPDB) tarafından BAP projeleri kabul edilen Mühendislik Fakültesi öğretim üyelerinin bilgileri aşağıda yer almaktadır. Hocalarımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

• Dr. Öğr. Üyesi Duygun Fatih Demirel, Endüstri Mühendisliği Bölümü, İKÜ-BAP2201, “Marmara Denizi'nde Görülen Müsilajın Balıkçılık, Turizm ve Deniz Taşımacılığı Üzerine Etkilerinin Sistem Dinamiği Yaklaşımı ile İncelenmesi”
  • Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Yazıcı, İnşaat Mühendisliği Bölümü, İKÜ-BAP2202, “Temel Deformasyonlarının Rastgele Alan Zemin Özellikleriyle Sayısal Analizi”
  • Dr. Öğr. Üyesi N. Özge Fercan, İnşaat Mühendisliği Bölümü, İKÜ-BAP2203, “Makine Öğrenmesi Yöntemleri ile Tahmin Edilen Zemin Geoteknik Özelliklerinin Deneysel Kontrolü: İstanbul İli Avrupa Yakası Güneyi Zeminleri Hakkında İncelemeler”

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 02/02/2022 - 17:17